Lego Ninjago pel·lícula

·

En una illa anomenada Ninjago, les forces del bé i del mal hauran d’enfrontar-se en una èpica i divertida aventura. Un equip de sis joves demostrarà que són uns guerrers secrets amb habilitats especials.

Batman. La pel·lícula LEGO

·

Amb el mateix esperit irreverent i divertit de La LEGO pel·lícula (2014), ara és Batman qui ha de lluitar no només amb els criminals de Gotham City, sinó també amb la responsabilitat de criar, ell sol, un nen.

Legoaventura a la ciutat

·

El director creatiu i animador Rogier Wieland ens deixa una fantàstica peça d’animació en stop-motion creada per a Lego Xina. Les peces de construcció més famoses del món i una veu infantil ens narren les peculiars aventures de la ciutat.

Lego Star Wars Episodi VII

·

Avui et convidem a veure el tràiler de la nova entrega de Star Wars…

Lego, la pel·lícula

·

Per fi ha arribat el que molts fanàtics de Lego estàveu esperant…la pel·lícula!! L’estrena en català està prevista pel proper divendres 7 de febrer. Aneu reservant un dia a la vostra agenda… Es tracta d’una aventura animada per ordinador i

Salt estratosfèric

·

El salt de Felix Baumgartner des de l’estratosfera s’ha convertit en una gesta històrica. Aquest austríac de 43 anys ha batut tres nous rècords, un d’ells trencar la barrera del so, gràcies a la missió Red Bull Stratos. Tal ha

Mini-film de Lego

·

Una peça, dues peces, tres peces, quatre… Què es pot construir amb això? Creieu que no és suficient? Doncs mireu aquest vídeo! Amb un parell de minuts es pot fer, fins i tot, un mini-film amb les peces de Lego!