Vols veure néixer una girafa?

·

El personal del zoo de Memphis, i tota la gent que en aquell moment visitava el recinte, va donar la benvinguda a aquesta nova girafa nascuda el 29 agost de 2008. Els seus pares, la Marilyn i el Kenya, estaven

Gat feroç intentant menjar-se un gos viu

·

Aquest gatet vol jugar i està decidit a despertar el gos del seu propietari tot rosegant-li la seva cara. Quina serà la reacció del gos?

Parlant amb el gat

·

Nosaltres no acabem de desxifrar el que es diuen entre ells, però, per les imatges, veiem que s’entenen a la perfecció! I és que, en temes d’idioma, mai se sap amb qui t’acabaràs entenent…

Un gatet i una tortuga jugant

·

Sembla que aquest gatet no vol fer gaire amistat amb la tortuga. I tot i que la seva voluntat és atacar-la, veiem que no se n’acaba de sortir. Té força por i això li impedeix actuar bé.

Per a què serveix la cua d’un gos?

·

La cua dels gossos està formada d’una manera molt semblant a la nostra columna vertebral, i a més de tenir una funció relacionada amb l’equilibri, és una eina utilitzada per comunicar-se a través d’un llenguatge corporal, sent una de les

Petites amistats felines

·

Aquesta petita sembla que s’ha fet amiga inseparable de la gateta que té a casa. I la felina agraeix que l’acariciïn i la cuidin com una reina…són l’una per l’altra!

He vist un gat!

·

La família Merkley va gravar aquestes imatges de la seva filla, que té menys d’un any, i la gata que viu amb ells. L’excitació de la petita amb l’animal és tanta que segur que el vídeo us traurà més d’un

Un gos i un bebè dient ma-ma!

·

Aquesta família estava donant el menjar al seu fill i, alhora, intentava que el petit digués el famós ‘mama’. El gos de la casa, que s’ho mirava amb molta atenció, va decidir que també volia aprendre a dir aquesta paraula.

Un ós de peluix fent exercici

·

Havíeu vist mai un ós de peluix caminant? Nosaltres n’hem trobat un de ben graciós. Mireu com mou les cames!! Qui creieu que s’amaga darrere aquesta preciositat?

Un bebè gateja fins a rebre la seva recompensa

·

Aquest bebè ja ha après des de ben petit que quan se’t presenta un repte, has de lluitar fins al final per aconseguir-lo. I si l’objectiu és un petó de la teva mascota, caldrà esforçar-s’hi al màxim!