Salt estratosfèric

El salt de Felix Baumgartner des de l’estratosfera s’ha convertit en una gesta històrica. Aquest austríac de 43 anys ha batut tres nous rècords, un d’ells trencar la barrera del so, gràcies a la missió Red Bull Stratos. Tal ha estat l’èxit que ja li han sortit imitadors, això sí, de plàstic.

Durant les dues hores que va durar l’ascens fins a arribar als més de 39.000 metres d’altura, els internautes van poder divertir-se amb una recreació del vol de Baumgartner en versió LEGO. Aquests divertits ninots de plàstic han fet la seva pròpia missió, però sense arribar a l’estratosfera, es clar.

La càpsula, el globus d’heli i el propi Baumgartner apareixen representats en el vídeo, així com tot l’equip encarregat de la missió.
Les imatges mostren des del moment en el qual el globus d’heli va començar a inflar-se fins que el paracaigudista austríac va tornar a trepitjar Terra ferma després del salt.

El vídeo està fet amb la finalitat de promocionar una fira d’aeromodelisme que es celebrarà a Viena entre el 25 i el 28 d’octubre.


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat