La increïble història de la pera gegant

·

Dos amics troben una ampolla amb un missatge i una llavor a dins. Quan planten la llavor, s’inicia una aventura amb monstres, pirates i peres gegants.

Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald

·

Grindelwald, el mag obscur, torna per lluitar pel poder. El món dels mags cada cop està més dividit. Qui acabarà guanyant la partida?

Detectiu Conan. El cas zero

·

El detectiu Conan ha d’investigar una explosió que té lloc el dia de la inauguració d’un gran complex turístic a Tòquio… Una nova pel·lícula de la saga.

La Petita Bruixa

·

La petita bruixa només té 127 anys i és massa jove per poder anar a l’assemblea de bruixes. Malgrat tot, hi assistirà i això li causarà un bon embolic.

Smallfoot

·

Aquest cop és l’home de les neus qui descobreix un ésser humà. Aquest fet el farà famós a la seva comunitat i així podrà aconseguir la ieti dels seus somnis…

El regne dels elfs

·

Una èpica lluita té lloc al món dels elfs entre les forces del bé i del mal.

El retorn de Mary Poppins

·

El proper 25 de desembre s’estrenarà “El retorn de Mary Poppins”, una nova entrega de la mítica mainadera màgica. Sota el títol Mary Poppins Returns, el film estarà protagonitzat per Emily Blunt i la direcció anirà a càrrec de Rob

Tipitips

·

Amb una estètica i unes temàtiques especialment dirigides al públic més petit, “Tipitips” es converteix en la perfecta primera experiència cinematogràfica.

Els Cinc i la Vall dels Dinosaures

·

La colla dels cinc ha de resoldre un enigma, un nou repte per a aquests joves tan espavilats! On són les restes del dinosaure? ‘Els Cinc i la Vall dels Dinosaures’ s’estrena en català als cinemes de Catalunya el proper

Iqbal i el superxip

·

Iqbal descobreix un xip màgic que el permet desbaratar els plans de dos delinqüents que volen robar el petroli de la zona on viuen. Pel·lícula plena d’aventures, basada en el llibre de Manu Sareen.