Kung Fu Cranc

·

Davant la por de ser cuinat pel seu propietari, un petit cranc, protagonista del curt d’animació, farà tot el possible per evitar acabar al forn. Què passarà? Quines són les verdaderes intencions del noi?

El drac de Noè

·

Com es van triar els animals que podien o no podien entrar a l’Arca de Noè? En aquest vídeo veurem com Noè està fent el recompte de tota la fauna que puja al vaixell, però hi ha una espècie que

Espectacular salt d’esquí

·

Voleu veure un salt d’esquí tan espectacular que travessa totes les capes de la Terra fins arribar a l’espai, per després tornar i fer un rècord mundial? Aquí el teniu!

Orquestra animal

·

En aquest regne animal ja ha arribat la primavera, i els ocells ho celebren cantant amb alegria, tot emulant el so d’una orquestra! Bé, potser n’hi ha algun que no acaba d’agradar-li massa aquesta estació de l’any…

Happy Halloween!

·

Aquests personatges tan simpàtics, algun d’ells força coneguts, us desitgen que passeu una bona i terrorífica nit de Halloween!!

El món al revés

·

Els materials durs, són tous; els líquids són sòlids; els objectes fràgils no es trenquen; els globus no peten…us imagineu que passés tot això en un món normal? Semblen coses més pròpies d’un món al revés!

Ballant un tango entre cactus

·

Dos gossos en forma de globus ballen un tango enmig del perill. Estan envoltats de cactus! La seva passió pel ball els porta a viure moments d’extrema precaució entre punxa i punxa… Se’n sortiran?

El petit advocat

·

Descobreix com és la vida de mig advocat fins a trobar la seva mitja part, un personatge divertit i emotiu que evoca el concepte de l’anima bessona.

Navegant pels quadres

·

A través dels quadres poden sorgir històries imaginàries meravelloses! En el curt d’animació d’avui una noia s’endinsa en les profunditats d’un quadre i passen un munt de coses que no us podeu perdre.

Ulls

·

Ulls esbojarrats, ulls plorosos, ulls llegint, ulls dubtosos…tota mena d’ulls són els protagonistes d’aquest curt d’animació. Quins us agraden més?