Ballant un tango entre cactus

·

Dos gossos en forma de globus ballen un tango enmig del perill. Estan envoltats de cactus! La seva passió pel ball els porta a viure moments d’extrema precaució entre punxa i punxa… Se’n sortiran?

El petit advocat

·

Descobreix com és la vida de mig advocat fins a trobar la seva mitja part, un personatge divertit i emotiu que evoca el concepte de l’anima bessona.

Navegant pels quadres

·

A través dels quadres poden sorgir històries imaginàries meravelloses! En el curt d’animació d’avui una noia s’endinsa en les profunditats d’un quadre i passen un munt de coses que no us podeu perdre.

Ulls

·

Ulls esbojarrats, ulls plorosos, ulls llegint, ulls dubtosos…tota mena d’ulls són els protagonistes d’aquest curt d’animació. Quins us agraden més?

L’inspector i el paraigua

·

L’inspector protagonista d’aquest curt se’n va a treballar com cada dia. En veure que plou, decideix agafar un paraigua. Sembla que aquest, però, voldrà fer-li la vida impossible. Com acabarà la jornada?

Joguines en moviment

·

En aquest curt veureu una sèrie d’objectes en moviment sense que cap humà els faci funcionar. És curiós veure’ls tot en acció!

Vull muntar a l’aneguet del parc!

·

En el curt d’animació d’avui, un pare farà tot el possible per fer realitat un plaer ocult, pujar a l’aneguet que hi ha al parc infantil. Però, es clar, no queda massa bé que ho faci. Creieu, però, que ho

Jumpy, viure per saltar

·

En Jumpy és un personatge de color rosa que forma part del món dels videojocs i que es passa la vida saltant! Li encanta botar d’un lloc a l’altre, pels prats i muntanyes, i poder superar tots els obstacles que

El meu petit tauró

·

Un petit tauró viu dins d’una peixera minúscula. La seva propietària, una nena, no s’adona que l’animal és molt infeliç. Fins que un dia, els dos van de visita a l’aquari. Què passarà? Serà lliure el tauró?

Un aspirador amb recursos

·

‘Verstaubt’ és un curtmetratge sobre un aspirador maldestre. En el seu treball diari de neteja ocorre un desastre imprevisible. La clau estarà en buscar recursos per arreglar els problemes. Com s’ho farà? Descobriu-ho!