Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald

·

Grindelwald, el mag obscur, torna per lluitar pel poder. El món dels mags cada cop està més dividit. Qui acabarà guanyant la partida?

Detectiu Conan. El cas zero

·

El detectiu Conan ha d’investigar una explosió que té lloc el dia de la inauguració d’un gran complex turístic a Tòquio… Una nova pel·lícula de la saga.

La Petita Bruixa

·

La petita bruixa només té 127 anys i és massa jove per poder anar a l’assemblea de bruixes. Malgrat tot, hi assistirà i això li causarà un bon embolic.

Un intercanvi per Nadal

·

Andersen és un fuster a qui agrada molt el Nadal. Aquest any vol que els seus fills tinguin un Nadal inoblidable. Quan Andersen troba el veritable Santa Claus, se li acut una solució per acomplir els seus somnis.

Wonder

·

Un nen de 10 anys, que ha nascut amb una malformació a la cara, s’esforça per encaixar en el seu primer dia d’escola. Demostrar que és un nen com els altres serà el seu repte i l’acceptació dels companys de

Paddington 2

·

L’os Paddington viu amb la família Brown i és un membre popular de la comunitat de Windsor Gardens. La seva tieta fa 100 anys i tot es complica quan li ha de fer un regal.

L’Illa dels monstres

·

Quan en Lucas descobreix que és un monstre vol anar a Monster Island per conèixer els seus orígens. Conviurà amb tota mena de monstres i entendrà que es pot tenir una família diferent.

Gats. Un viatge de tornada a casa

·

En Rudolf es perd del seu amo i arriba a Tòquio dalt d’un camió. A la ciutat coneix un gat autoritari que és el cap d’una comunitat de gats rodamons. Rudolf comença una nova vida amb tota aquesta colla de

Emoji, la pel·lícula

·

Els emojis viuen esperant ser seleccionats pels usuaris dels telèfons. Tots tenen només una expressió menys en Gen, un emoji que va néixer sense filtre i pot tenir múltiples expressions.

El Capità Calçotets

·

Un parell d’alumnes entremaliats hipnotitzen el director del seu col·legi i el converteixen en El Capità Calçotets. Un superheroi molt peculiar amb una indumentària encara més peculiar. Tots tres viuran un munt de divertides aventures.