Nadó4D: ecografies 4D a domicili

La denominació 4D és deguda a les quatre dimensions enteses per la imatge 3D, obtinguda per l’acció dels ultrasons, més l’efecte de moviment en temps real. D’aquesta manera, i només així, s’aconsegueix visualitzar una imatge autèntica del fetus en moviment.
És aleshores quan es produeixen increïbles imatges del nadó amb totes les seves expressions:
somriu, badalla, es llepa el dit, obre i tanca la boca, etc. I es creen els primers llaços afectius entre el bebè i la seva família.
És un moment únic i irrepetible que només podreu viure estant embarassades.

Per això, i perquè no hi ha res com estar a casa, envoltades de les persones que més estimeu, tranquil·les i segures, NADÓ4D, un equip d’ecografistes especialitzats, es posen a la vostra disposició per a què visqueu aquest moment tan especial, amb equips d’ecografia 4D portàtils i d’última generació, al vostre domicili!

T’ofereixen una sessió ecogràfica 4D LÚDICA, NO DIAGNÒSTICA, de 30 minuts de durada aproximada on podreu gaudir de la meravellosa experiència de veure la carona del vostre nadó, a casa vostra, envoltades de familiars i/o amics. També és una experiència i el regal ideal per a la festa babyshower! Després de la sessió us faran entrega dels entrega de fotografies i vídeo dels millors moments de la sessió.

Ofereixen servei a les províncies de Barcelona i Girona.

Preus(els mateixos preus per a embarassos gemel·lars):

Sessió ecogràfica 4D de 30 minuts amb fotografies i vídeo en format DVD:
100 euros de dilluns a divendres
130 euros dissabtes

Sessió ecogràfica 4D de 30 minuts amb fotografies i vídeo en format pendrive:

110 euros de dilluns a divendres
140 euros dissabtes

I ara, amb SOCPETIT, gaudireu d’un 15% de DESCOMPTE!


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat