Fira Little Barcelona

El 5 i 6 de febrer passat, la ciutat de Barcelona va acollir una fira única i exclusivament professional, Little Barcelona, creada per reunir per primer cop a la ciutat comtal les tendències més innovadores per als nens. El certamen, centrat al sector moda, també va abastar àmbits com la decoració i els complements infantils entre els seus expositors. Marques nacionals i internacionals ja consolidades i nous creadors es van donar cita en aquesta innovadora mostra.

Socpetit, com a firma convidada a Little Barcelona, va ser present a la fira i vam quedar tant sorpresos que, poc a poc, us anirem informant de les novetats d’algunes de les marques que ens van agradar més d’aquesta primera edició de l’esdeveniment.

A Little Barcelona vam trobar de tot, des de peces bàsiques i senzilles però elegants, d’alta qualitat i a l’última moda. Aquest és el cas dels productes de ‘Piu et Nau’, ‘made in Barcelona’ i presentats amb originals capses reutilizables. Altres col·leccions per a nadons fetes de cotó 100% que ofereixen una qualitat i una suavitat extra a les seves peces les trobareu en marques com ‘Petit, Oh!’ o ‘Beans’.

També vam veure marques que entenien la roba com un concepte d’entreteniment. ‘Monstres’ n’és un exemple: teixits molt originals, i peces ideals per jugar-hi i per sentir-se un superheroi.
Un exemple similar el trobem a ‘BeeeTú’, una roba amb molts colors i amb un toc modern i lúdic perquè els nens s’ho passin bé i puguin gaudir vestint-la.

A Little Barcelona hi havia peces amb dissenys molt creatius i innovadors, com és el cas de ‘Noñoño’, una marca de roba diferent pels més petits -casual, còmoda i divertida-, i també peces amb estampats molt acurats, originals i amb tocs africans que formen part de la marca ‘Monikako’. I què dir dels típics dissenys d’animals que ens acompanyen a la llar d’infants o al col·legi? Ara la firma ‘Manimal World’ els ha reinventat i ha creat uns dibuixos divertits i sorprenents perquè ho personalitzis tot: samarretes, llibretes, pissarres de vinil, barrets per a la piscina, bosses de tela…

Però tota la fira no era de moda. Pel que fa a complements i altres productes n’hi havia que ens van cridar, i molt, l’atenció. Per exemple, hi trobem els orinals fets de fibres naturals, ecològics i reciclables de ‘Babiboom’, les mantes reversibles de punt amb motius animals de ‘Micu-micu’, les motxilles de ‘My Bags’, divertides i amb uns dissenys únics per als nens, o els mitjons ‘Trumpette’ que imiten les nostres sabates de tota la vida (com les ballarines o bambes).
Finalment també hem de destacar el gran ventall de sabates solidàries de ‘TOMS’, un calçat que, per cada parell que en compris, la marca en dóna un altre a un nen necessitat.

Us anirem informant de totes aquestes novetats i més! Estigueu atents/es.

Vídeos relacionats:

Fira de l'Ascensió de Granollers 2011
BabyMaster a Lenoarmi
Guillem Tell

Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat