Petitàlia i Mascota’m 2011

El cap de setmana del 4 al 6 de març de 2011 va tenir lloc a Lleida la 5ª edició de Petitàlia, la fira de serveis i equipaments per als més petits, juntament amb Mascota’m, la fira de mascotes.

SocPetit hi va ser-hi present amb moltes activitats per als més petits, i presentant el seu nou portal CanalMascotes.cat.

A Petitàlia els pares i mares van trobar-ho tot sobre puericultura, moda tèxtil, educació i formació, higiene i salut, complements, serveis, oci, joguines, mobiliari i decoració, revistes especialitzades, vehicles i sistemes de seguretat, institucions, banca i assegurances, associacions.

I també van participar en diferents activitats:
Tallers de portanadons amb demostracions pràctiques, activitats creatives amb Fischertips i jocs de cartes amb Asmodee al nostre estand, demostracions de nous productes i electrodomèstics dissenyats per facilitar la tasca als pares i mares (Babycook de Beaba).
I, a més, hi haurà zona de jocs i tallers infantils, el racó de la lactància i molts sortejos.

Mascota’m va aplegar estands especialitzats en diversos temes:
Centres veterinaris, productes farmacèutics, alimentació i nutrició, higiene i bellesa, complements, criadors, residències canines, centres d’ensinistrament, associacions i clubs, col·legis professionals i complements per les mascotes.

I els assistents van poder gaudir de les següents activitats: desfilada de mascotes del Club Banyetes, exposicions (canines, felines, rèptils, ocells), demostracions de perruqueria canina, teràpies amb animals, demostracions d’obediència i demostracions d’agility i demostració i espectacle de mondioring .

Fira de Lleida.
Del 4 al 6 de març 2011.

(CC) Creacions.com 11


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat