Espectacular salt d’esquí

·

Voleu veure un salt d’esquí tan espectacular que travessa totes les capes de la Terra fins arribar a l’espai, per després tornar i fer un rècord mundial? Aquí el teniu!

Orm al Regne de la Neu

·

L’Orm és un trol trapella que vol convertir-se en heroi. Per aconseguir-ho inicia un perillós viatge per salvar la princesa del regne, abans que tothom quedi congelat.

Snowboarder de 14 mesos

·

L’Sloan només té 14 mesos però sembla que l’snowboard és la seva passió. Els seus pares ho han preparat tot perquè s’ho passi molt bé. Qui sap si en un futur es pot convertir en un gran professional!

Una pista de bobsleigh a casa

·

Poder anar a esquiar o en trineu és una activitat molt divertida. Aconseguir muntar el teu propi circuit de neu a casa teva per després poder-lo recórrer amb un trineu, això no té preu! Algú s’anima a fer-ho?

Els perills de jugar amb el gel, o no..

·

Quan els nens descobreixen alguna cosa nova, que els crida l’atenció, no deixen d’investigar. I aquestes investigacions poden anar bé…o poden tenir un final una mica accidentat.  

L’snowboarder més petit

·

Amb les botes d’esquí més petites del món, aquest infant de 17 mesos experimenta l’snowboard per primera vegada. Tot i que es tracta d’un petit recorregut, trobem que la nena té prou gràcia i equilibri com per no caure de

Més i més neu!!

·

A Canadà hi neva moltíssim, però encara ho fa més a casa de l’ós que protagonitza aquest curt d’animació. Cau neu, la recull, i tanca la porta de casa. A l’endemà, el mateix…fins que a l’ós se li acut una

Dormint sobre els esquís

·

Es veu que va ser un dia d’aprenentatge tan dur per aquest pobre nen, que es va quedar dempeus sobre els esquís completament adormit! I no només això, sinó que al final el cos decideix que ja n’hi ha prou