Separar un bebè per la meitat

·

Us agrada la màgia? Doncs avui us demostrarem com es pot separar un bebè per la meitat amb un parell de llibres. Sembla impossible, oi? Aquí en teniu la prova!

Màgia!

·

1, 2, 3….paper desapareix!! Amb un simple truc de màgia aquest bebè queda al·lucinat. Només heu de veure les cares que posa… són molt gracioses!!

Sandvitx submarí

·

Us oferim un nou menú, un entrepà submarí!! Tot i que, malauradament, els ingredients no són el que semblen, el resultat final és espectacular!

El pare fa màgia!

·

Aquest petit queda totalment sorprès quan el seu pare es menja un centpeus de joguina i després se’l torna a treure de la boca…és màgia??

Un espectacle màgic

·

Quan un mag es queda sense el suport incondicional del seu conill, no hi ha res a fer. Fins i tot pot ser que l’animal se li giri en contra…i això ja pot ser més perillós perquè l’actuació se’n pot

Cartes ‘Transformers’

·

Una baralla de cartes normal i corrent acaba convertint-se en un ‘Transformer’ com per art de màgia! I no només això sinó que el ninot, abans de desaparèixer, sorprèn a tota la multitud de gent que l’està mirant a Times