Entrevista a Anna Castán, organitzadora de Little Barcelona

Els tres organitzadors de la fira, Anna Castán, Javier Royo i Sílvia Tarrés, estan vinculats amb el món de la infància, no només en roba sinó en altres coses com són bosses o vinils decoratius.
Ells tres van coincidir en moltes altres fires i van percebre que hi havia la necessitat de promocionar les moltes marques de roba infantil que hi havia a Barcelona, així com també d’arreu d’Espanya i, fins i tot, a nivell internacional. És per això que va sorgir la idea de muntar Little Barcelona, un projecte que tothom volia i que encara no s’havia dut a terme.

En un principi, l’esdeveniment comptava amb uns 40 expositors que volien gaudir d’aquest espai tan còmode i ideal a Barcelona per donar a conèixer els seus productes. Més tard, però, les xifres van augmentar inesperadament fins arribar als 64 expositors, un nombre massa elevat que no va permetre incorporar les últimes empreses sol·licitants dins la fira.

Les perspectives de cara a la propera edició són ampliar les temàtiques de les empreses de la fira, així com augmentar el nombre d’expositors pel que fa a moda infantil. Volen apostar pel mobiliari infantil, els llibres, la decoració, les joguines, i dedicar un lloc a nous creadors.

I una de les propostes més interessants és que volen crear un espai lúdic on es faran tallers i activitats pel públic final que vulgui visitar la fira.


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat