Baby shower solidari de Shakira i Piqué

Shakira i Gerard Piqué us conviden a un Baby Shower molt especial!

És online, interactiu i beneficia a bebès de tot el món. La parella, que està esperant el seu primer fill, s’ha ‘despullat’ per l’Unicef, davant l’objectiu de Jaume de Laiguana. La finalitat de la instantània és que tots els seus amics i fans s’uneixin a un ‘baby shower’ virtual per donar suport als nadons més desafavorits d’arreu del món que estan patint malalties perfectament evitables, i per això necessiten la vostra ajuda.

Així és com funciona: els visitants del baby shower poden ajudar a salvar bebès de tot el món donant-los els regals amb fins benèfics que UNICEF ha preparat – vacunes contra la pòlio o paràlisi infantil, aliments terapèutics, sals rehidratants i més – per celebrar aquest moment.

Els visitants també poden convertir-se en ‘Campions d’UNICEF’ i guanyar premis divulgant aquesta campanya entre els seus amics. Els campions guanyaran punts per cada peça de contingut exclusiu que comparteixin i així augmentar les seves possibilitats de guanyar CD’s i DVD’s signats per Shakira i samarretes i pilotes signades del FC Barcelona.

I vosaltres, us hi animeu??

Més informació a Shakira and Gerard http://shakira.socialtoaster.com/


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat