El retorn de ‘Mazinger Z’

La nostàlgia mai passa de moda. Avui és el torn de ‘Mazinger Z’.L’inoblidable robot gegant primer va aparèixer al manga, després a l’inoblidable anime televisiu, i ara és el torn d’una pel·lícula amb motiu del seu 45è aniversari que promet emocions fortes i un espectacle de primera categoria.
Reconvertit en científic, descobreix una misteriosa forma de vida sota terra que amenaça amb posar en perill a la humanitat, la qual cosa el durà a haver de prendre una decisió sobre el seu futur. Voldrà actuar com un déu o com un dimoni?

Tal com ja heu pogut comprovar en el breu avançament, ‘Mazinger Z’ serà una pel·lícula animada, esquivant així la tendència durant els últims anys a adaptar els films amb actors de carn i os. A més, arriba amb la promesa d’allunyar-se de ser una pel·lícula sobre l’origen del personatge.

Per cert, ‘Mazinger Z’ va ser presentada durant el recent Festival de cinema animat d’Annency, on es va comentar que estava previst que s’estrenés primer a Europa i més tard a Japó. Una gran notícia amb l’única pega que no es va donar una data concreta. Encara caldrà esperar.

Més informació a Mazinger Z http://www.mazinger-z.jp/