El pitjor malson de tots els pares

El pitjor malson de tots els pares i mares és la recerca desesperada dels seus fills perduts, que es plasma en aquest vídeo (campanya de h.arrowing).
El sentiment aclaparador de desesperació que la majoria pares senten quan perden els seus fills – fins i tot, encara que sigui per uns segons, minuts, hores – ha estat recreat per la Creu Roja en un anunci de Nadal.

Mitjançant imatges de CCTV (circuit tancat de televisió) o càmeres de videovigilància, on es veuen els adults en centres comercials, al zoo i a un recinte firal, l’anunci capta el pànic que mares, pares i avis tenen momentàniament al perdre de vista els seus fills. També es pot veure els seus esforços frenètics per trobar-los una altra vegada.

La seva temporal – i realment aterridora – experiència, normalment de temps curt, és després comparada amb els anys de separació que pateixen milers de famílies a tot el món, i es remarca l’obra que el Comitè Internacional de la Creu Roja està fent per reunir les famílies.

Fins a 74.000 famílies estaran separades aquest Nadal per violència, conflicte o desastres naturals. Si voleu ajudar a les milers de famílies que viuen separades, ho podeu fer aquí.


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat