Team Hoyt

El Rick va néixer el 1962. Els seus pares són el Dick i la Judy Hoyt.
Com a resultat de la falta d’oxigen al cervell en el moment del seu naixement, al Rick se li va diagnosticar una paràlisi cerebral i una discapacitat que, més tard, el va deixar en una cadira de rodes.
Els metges deien que hi havia molt poca esperança que el Rick tingués una vida “normal”, i que no es podria recuperar.
Va ser aleshores que els pares van decidir ignorar les paraules dels metges i van començar a descobrir què era el que més apassionava al seu fill.
Molt aviat van comprovar que eren els esports.

A la primavera de 1977, el Rick va dir al seu pare que volia participar en una carrera benèfica de 5 milles per un jugador de Lacrosse lesionat que va ser company seu de l’escola.
En Rick va participar-hi en una cadira de rodes empesa pel seu pare, que anava corrents. Aquella nit, quan ja va acabar la carrera, en Rick va dir-li al seu pare: “Pare, quan corro sento com si la meva discapacitat desaparegués”.

I des d’aleshores el Team Hoyt ja ha participat a quasi 1.000 curses, incloent-hi maratons, duatlons, i triatlons (6 d’elles Ironmans).

Trobareu tota la informació a la web de Team Hoyt  www.teamhoyt.com

Aquesta història ha estat una de les que, aquest any, la Marató de TV3 ha fet servir com a campanya publicitària del programa. Enguany, està centrat en les lesions a la medul·la i al cervell adquirides de manera sobtada i se celebrarà el diumenge 19 de desembre.


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat