El musical dels 3 porquets arriba a Barcelona!

Més de 3.500 persones ja han vist l’espectacle a Sabadell, i ara, el musical infantil d’Els tres porquets – Uneix-te a l’aventura’ continua l’aventura al Teatre Victòria de Barcelona!!

La producció del Centre Sant Vicenç, que compta amb una estreta col·laboració per part de l’escola de dansa, Ritme, es podrà veure en la sessió matinal (a les 12:00h) els dies 5, 12, 19 i 26 de maig.

El musical és el fruit de la relectura del conte tradicional amb els ulls d’uns joves del segle XXI. És una versió moderna, fresca i innovadora amb un total de 17 temes musicals, tots ells cantats i ballats pels propis actors del muntatge.

Els germans Oriol i Marc Balaguer (Polseres vermelles) interpreten el personatge de Roc, el germà gran assenyat que guia els porquets en aquesta aventura. A més, altres 16 nois i noies (d’entre 13 i 18 anys), tots formats al Teatre Sant Vicenç, completen el repartiment del musical.

Sinopsi:
Els protagonistes de l’obra, Roc, Lluc i Pau, els tres porquets, només pensen en jugar. No se n’adonen de la presència d’un Llop amb imatge de dolent, però amb una gran feblesa interior, que es fa acompanyar pel seu germà petit, en Llopet. Un bosc ple d’animals els ajudarà i guiarà durant aquesta aventura.

Els tres porquets, uneix-te a l’aventura
Gènere: musical.
Edat recomanada: a partir de 3 anys.
Espectacle en català.
Duració: 1 hora i 30 minuts (15 minuts d’entreacte).
Lloc: Teatre Victòria de Barcelona (Av. Paral.lel 67-69).
Funcions: diumenges 5, 12, 19 i 26 de maig a les 12h.
Preu entrada: 12€ (Ticketmaster i taquilles del Teatre Victòria) .
Descomptes: carnet jove, tercera edat i grups ( + de 10 persones).
Reserves de grups: 93.441.39.79.

Més informació a Teatre Victòria www.teatrevictoria.com


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat