Pares sense temps pels fills

Rentar els plats, planxar desenes de camises o fer el sopar. Col·locar les llums de Nadal i els adorns o gestos tan simples com atendre una trucada telefònica són molts dels exemples que resten temps perquè els pares puguin estar amb els seus fills. Però no es tracta de minuts o d’hores, sinó d’un temps de qualitat que permeti gaudir del que de debò importa: aquelles persones que estan al nostre al voltant.

I aquest és el missatge que la cadena de supermercats alemanya Edeka vol llançar aquest nadal. Amb un ritme de vida frenètic en el qual molts amb prou feines tenen temps i el poc que tenen és per fer tasques de la llar i descansar, hi ha els qui es converteixen sense pretendre-ho en ‘petites víctimes’ d’un sistema ple de presses. Es tracta dels nens, aquests que requereixen no només canvis de bolquers en la seva edat més primerenca sinó un altre tipus d’atenció durant els pròxims anys com a ajuda en els deures o tardes de jocs a casa, en un parc o en un camp de futbol.

Amb el Nadal, les obligacions del dia a dia es multipliquen en molts casos i així ho mostra Edeka en el seu anunci, que posa l’èmfasi en com el dia a dia de pares sense amb prou feines temps deixen al descobert la tristesa dels seus fills que els reclamen jocs o explicar-los un conte sense obtenir gairebé resposta.

Però, aquesta situació es pot canviar? Descobrim-ho!

Vídeos relacionats:

Núria
Espectacle de llums de Nadal
La vida d'en Carbassó

Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat