XaropClown: els ajudeu a fer xarop?

XaropClown posa en marxa #femXAROP, una gran iniciativa solidària en benefici dels nens i nenes ingressats als hospitals gironins. Els recursos obtinguts a través de la plataforma de crowdfunding Verkami.com (en forma de petites aportacions) permetran fer realitat el projecte i fer possible la tasca de XaropClown, donant valor afegit a l’atenció hospitalària i desdramatitzant les situacions que infants i familiars pateixen en la seva estada a l’hospital.

En total, s’espera recaptar 7.000 cullerades del Xarop del Riure. Cada cullerada serà un euro aportat al projecte, destinat íntegrament a l’activitat hospitalària.

A partir del 10 d’abril i al llarg de 40 dies, el projecte a Verkami s’ha de convertir en una realitat, d’aquesta manera cap nen es quedarà sense aquest Xarop del Riure, indispensable i màgic en les intervencions que realitzen els pallassos i pallasses de XaropClown a l’hospital.

XaropClown ofereix diferents recompenses als micro-mecenes que s’involucrin en la campanya #femXAROP. Depenent del tipus d’aportació, aquests podran obtenir: la recepta del Xarop del Riure, una menció d’agraïment al web, la revista de l’associació, entrades dobles per la 3a Marató dels Somriures que es farà al Teatre Municipal de Girona al mes de juny, etc.

Aquesta és la primera acció de recaptació de fons que XaropClown difon intensament per les xarxes socials, una via que permet arribar a molts públics,  fans, seguidors, amics i amigues que poden ajudar en la difusió del missatge #femXAROP i fer que aquest projecte col·laboratiu sigui tot un èxit.

XaropClown demana la col·laboració en aquesta iniciativa per aconseguir que els nens i nenes puguin continuar gaudint dels beneficis que proporciona el Xarop del Riure.
Una bona dosis de xarop reforça el sistema immunològic, relaxa el cos i la ment, i aconsegueix, mitjançant les rialles, millorar la qualitat de vida durant l’hospitalització dels infants als centres hospitalaris.

L’evolució del projecte es podrà seguir des de la pàgina:
“7.000 cullerades de Xarop del Riure” de Verkami així com també a:
www.xaropclown.com
www.facebook.com/xaropclown
www.twitter.com/xaropclown (Hastag #femXAROP).


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat