Nens experimentant la gravetat zero

Us atreviu a experimentar la ingravitació en un vol? Serà un moment suficientment llarg que impregnarà per a tota la vida cadascuna de les vostres cèl·lules. I sí, hi ha una manera d’experimentar aquesta sensació sense haver de viatjar en un coet a l’espai exterior.

Només cal pujar a bord d’un dels pocs avions al món que han estat especialment dissenyats per a aquest tipus de vol. Els que han tingut la possibilitat de realitzar un d’aquests vols, entre ells hi ha forces nens, ho recorden com una experiència única en les seves vides.

El vol és completament segur, sense major conseqüència que l’inigualable record d’haver desafiat la gravetat. L’experiència pot viure’s sense por. L’única cosa desconeguda que us hi espera no és més que el pur plaer del descobriment.

La transició entre el pes excessiu que s’experimenta quan l’aeronau s’alça cap al cel i la sensació immediata de total falta de pes és un moment màgic, una cosa totalment incomprensible per al cos i que recorda la injecció en òrbita d’un transbordador espacial quan apaga els seus motors de llançament.

Ja podeu reservar el vostre proper vol amb Air Zero G!


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat