Metges compromesos amb la vacunació dels nens

Aquest vídeo, en el qual diversos metges insisteixen que les vacunes funcionen, són segures, i que vacunem als nostres fills, està gravat en clau d’humor…
Però tracta un tema molt, molt seriós.

Mentre el nen d’Olot amb diftèria, el primer cas a Espanya des de fa 28 anys, segueix greu, aquí us deixem uns enllaços per llegir sobre l’assumpte de les vacunes:

– ‘Si yo fuera padre’, de Lucas Sánchez: «Si jo fos pare i tingués la certesa que les vacunes són perilloses no vacunaria als meus fills. Però si fos pare i en el meu poder estigués la salut del meu fill el primer que faria seria documentar-me profundament per buscar aquestes “certeses”. Em serien igual els comentaris i els rumors en general.»
Article sencer aquí: http://sonicando.com/?p=2118

– ‘Las vacunas y el olvido’, de Fernando Fredes: «Quan jo era una criatura coincidia en els estiuejos amb un xaval que portava un molest mecanisme a la seva cama. No teníem molta relació: ell era una mica més gran que jo, i a més la seva cama ranquejant i la seva crossa li obligaven a romandre gairebé sempre a casa seva, mentre que jo preferia anar-me’n de passeig amb bicicleta. Però tampoc és que jo l’esquivés com a una bestiola rara: ja havia vist a altres nois amb seqüeles produïdes per la poliomielitis i, com qualsevol altre nen de la meva generació, sabia i temia el terrible que podia arribar a ser.
Però això em passa perquè sóc gran. Segur que, quan es va saber que un nen de sis anys va haver de ser hospitalitzat per diftèria, moltes persones van haver de mirar a internet per saber el què és […]»
Article sencer aquí: http://listadelaverguenza.naukas.com/2015/06/03/las-vacunas-y-el-olvido/

– ‘Los antivacunas, la libertad y la responsabilidad’, de Jorge Segat: «A més de desmemoriat, cal ser un ignorant i un insolidari per sostenir la tesi dels antivacunes».
Article sencer aquí: http://jorgesegado.com/2015/06/03/los-antivacunas-y-la-responsabilidad-personal/


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat