La germandat de la maternitat

El més important no són les creences o les maneres com es porta la maternitat i la paternitat, el més important és recordar que sou pares i mares i que la salut del vostre fill i la seva cura són el primordial.

Que si dóna el pit, que si no ho fa, que si fa servir bolquers ecològics, que si està tot el dia amb el nadó a coll, que si treballa tot el dia fora de casa … Qui té dret a opinar sobre la forma com una mare cria el seu propi fill?

La resposta hauria de ser ‘ningú’. Però la realitat no és tan bonica. Els judicis entre pares i mares estan a l’ordre del dia.

I això és el que mostra aquest vídeo reivindicatiu o de denúncia, que reflecteix a la perfecció aquesta guerra absurda; un conflicte que s’inicia, en la majoria dels casos, per una mirada o comentari fora de lloc i que pot derivar en greus conseqüències.

No tots els pares prenen les mateixes decisions i ningú té dret a dir que ho fan bé o malament. Se suposa que cadascú s’ha informat i ha pres les que ha considerat les millors decisions en benefici dels seus fills, que són el que de veritat importen.


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat