La Festa de la Pau

El projecte la Festa de la Pau, neix amb el propòsit de difondre un missatge poderós entorn de la pau i la no-violència. El segell Tot Sona Records, dirigit per Dàmaris Gelabert i Àlex Martínez, engega aquest projecte a benefici de Metges Sense Fronteres, amb l’objectiu de fer arribar a l’entorn familiar i educatiu uns valors que han marcat des del principi totes les produccions del segell i les cançons de la reconeguda artista.

Artistes reconeguts de l’escena musical catalana com Àlex Martínez, Els Amics de les Arts, Arnau Figueres, Arnau Tordera,  Dani Espasa, Dàmaris Gelabert, Elena Gadel, Ferran Conangla, Gemma Humet, In Crescendo, Manu Guix, Marta Roma, Natxo Tarrés, Olvido Lanza, Pau Figueres, Santi&Mariona Duet i la Coral de l’Escola Voramar. s’engresquen col·laborant en un nou enregistrament de la cançó inspiradora del conte, del qual es fa un videoclip que s’ha estrenat aquest dimarts 29 de gener al canal You Tube de la Dàmaris Gelabert que té més de 87.000 subscriptors, i el videoclip “Els dies de la setmana” ja acumula més de 14 milions de  visualitzacions


A l’hora ja es pot adquirir el conte Si tingues la Màgia d’un mag, escrit per Eulàlia Canal, amb il·lustracions de Robert Garcia. Bastat en la cançó La Festa de la Pau composta l’any 2004 per Dàmaris Gelabert i Eulàlia Canal. L’obra ofereix una visió optimista que transforma esdeveniments tràgics en elements màgics, que substitueix allò que no ens agrada pel que desitjaríem que fos, a través de nombroses metàfores que encanten als infants.

Més informació a www.lafestadelapau.org »


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat