Rècord mundial ‘Doble Loop’ de Hot Wheels

Durant la recent edició dels famosos X Games, celebrats a Los Àngeles, Califòrnia, els pilots del Team Hot Wheels, Greg Tracy i Tanner Foust, van obtenir un nou rècord mundial, en la categoria d’actuacions en gir vertical 360 graus, en completar el desafiament Double Loop de Hot Wheels.
Els dos corredors van desafiar a la gravetat donant dos girs de 360° simultanis en una pista especial, l’altura de la qual era equivalent a la d’un edifici de sis pisos.

Team Hot Wheels, l’equip secret de pilots professionals de Hot Wheels, estan entrenats i especialitzats en quatre disciplines de l’esport motor. Cada equip es caracteritza també per la seva personalitat única i un estil de conducció inigualable.

Greg Tracy i Tanner Foust, protagonistes del desafiament Double Loop de Hot Wheels, pertanyen respectivament a l’equip verd, conegut per la seva necessitat de velocitat, i a l’equip groc, reconegut per desafiar tots els límits.

Per poder superar el desafiament Double Loop, Hot Wheels va construir una gegantesca versió de la seva nova pista Canó de Col·lisió (disponible a les botigues de joguines de prestigi). Aquest fantàstic desafiament Double Loop portat a escala real, va incorporar també dues pistes paral·leles que van forçar als audaços pilots a sotmetre’s a forces de gravetat centrífuga de fins a 7Gs.

El pilot de l’equip verd, Greg Tracy, sis vegades campió de Pikes Peak i reconegut per realitzar acrobàcies en pel·lícules d’Hollywood, va imposar-se davant de Tanner Fourst, pilot de l’equip groc, tres vegades medallista dels X Games i bicampió de la formula Drift.


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat