Parlant amb un Bulldog

·

En aquest divertit video, un bebè tracta de mantenir una conversa i exposar els seus arguments al Bulldog de la família. Veiem un advocat en potència!

Gat feroç intentant menjar-se un gos viu

·

Aquest gatet vol jugar i està decidit a despertar el gos del seu propietari tot rosegant-li la seva cara. Quina serà la reacció del gos?

El gos pescador

·

El 16 de febrer va començar l’Any del Gos al calendari xinès. I just una de les majors companyies de comerç electrònic al país asiàtic, Jd.com, dóna la casualitat que té un gos com a mascota en el seu logotip.

Ballant un tango entre cactus

·

Dos gossos en forma de globus ballen un tango enmig del perill. Estan envoltats de cactus! La seva passió pel ball els porta a viure moments d’extrema precaució entre punxa i punxa… Se’n sortiran?

La vaca mòbil

·

Dues ovelles verdes, un gos blau, tres gallines, un ratolí i un porquet verd es troben en una banda d’un mòbil penjant. Des de l’altre costat, els mira amb tristesa una vaca rosa força grossa. A ella li agradaria situar-se

Bebès rient amb els gossos

·

Com molt ja sabreu, el gos és el millor amic de l’home. I, com a tal, estan disposats a fer el que sigui per ells. Avui us volem demostrar que això és del tot cert amb un vídeo recopilatori de

Rubato

·

Avui us portem una bonica i emotiva història protagonitzada per un solitari músic de carrer a qui la trobada amb un gos li canvia la vida.

‘The Present’: un curtmetratge que us emocionarà!

·

‘The Present’ (El Regal) és un curtmetratge alemany que ha guanyat més de 50 premis en diferents festivals de cinema del món. La seva commovedora història es basa en un petita tira còmica de Fabio Coala i ens fa reflexionar

Per a què serveix la cua d’un gos?

·

La cua dels gossos està formada d’una manera molt semblant a la nostra columna vertebral, i a més de tenir una funció relacionada amb l’equilibri, és una eina utilitzada per comunicar-se a través d’un llenguatge corporal, sent una de les

Un gos i un bebè dient ma-ma!

·

Aquesta família estava donant el menjar al seu fill i, alhora, intentava que el petit digués el famós ‘mama’. El gos de la casa, que s’ho mirava amb molta atenció, va decidir que també volia aprendre a dir aquesta paraula.