Amor camaleònic

·

Tots hem desitjat poder desaparèixer alguna vegada. Tot i així, és aquesta mateixa timidesa la que a vegades ens impedeix viure grans moments a la nostra vida. Aquesta és la idea que ens vol transmetre el curt d’animació infantil ‘Invisible’.

Què menja un camaleó?

·

En un món on un camaleó sol no té enemics naturals, una criatura d’aquest tipus està destinada a la caça de preses. Però…podrà sobreviure només a base d’això?

Sticky el camaleó

·

El camaleó Sticky es desperta i, com cada matí, va en busca del seu esmorzar. En aquest dia assolellat, una mosca para just davant seu. Poc a poc, i intentant amagar-se bé perquè l’insecte no el vegi, l‘Sticky voldrà caçar-la,

Els colors del camaleó

·

El petit camaleó és molt vergonyós. És per això que canvia de color, per amagar-se. Tot caminant va pensant qui podria ser, quins colors són els millors per a ell..però el millor és ser i mostrar-te tal com realment ets!

El ritu de pas

·

La tribu dels Toki celebren el ritu de pas, que consisteix en aconseguir trobar el cap de l’animal més gran possible. I aquest també serà l’objectiu del petit caçador i protagonista del vídeo. Només d’aquesta manera, el nen rebrà l’honor