45a Trobada General de Corals Infantils de Catalunya

Uns 3000 nens i nenes de més d’un centenar de corals de Catalunya, València, Mallorca i la Catalunya Nord, participaran a la 45a Trobada General de Corals Infantils de Catalunya, que tindrà lloc el proper 13 de maig a les 18h al Palau Olímpic de Badalona.

Tots ells, que durant tot un cap de setmana tenen ocasió de conviure i allotjar-se a casa d’altres cantaires que no coneixen i formar part d’un cor i d’un concert únic, interpretaran la cantata ‘Set dies que van canviar el món’, composta expressament per a l’ocasió pel compositor Antoni Ros-Marbà sobre text de l’escriptor Ramon Solsona.

L’esdeveniment
, que cada cinc anys organitza el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, també comptarà amb la participació de la cantant Nina i la JONC Filharmonia, sota la batuta de Manel Valdivieso. Es tracta d’una experiència inoblidable tant pels cantaires, com pels responsables i per a totes les famílies que, amb el seu suport, ho fan possible.

L’escriptor Ramon Solsona, autor de la lletra de la cantata, ha explicat que la cantata descriu una paròdia de la creació del món i durant set dies la primera tribu de la humanitat va inventant una sèrie de coses: el llenguatge, el pa amb tomàquet, els números, els balls moderns (el mambo, el cha-cha-cha i el rock and roll), l’amor, la mandra i el futbol.

Les entrades per al concert tenen un preu únic de 10 euros i es poden adquirir amb antelació a través de Telentrada (920101212, www.telentrada.com) o bé, el mateix dia del concert, al Palau Olímpic de Badalona.