Com treballem a Nadó 4D

La denominació 4D és deguda a les quatre dimensions enteses per la imatge 3D, obtinguda per l’acció dels ultrasons, més l’efecte de moviment en temps real. D’aquesta manera, i només així, s’aconsegueix visualitzar una imatge autèntica del fetus en moviment.
És aleshores quan es produeixen increïbles imatges del nadó amb totes les seves expressions:
somriu, badalla, es llepa el dit, obre i tanca la boca, etc. I es creen els primers llaços afectius entre el bebè i la seva família.
És un moment únic i irrepetible que només podreu viure estant embarassades.

Per això, i perquè no hi ha res com estar a casa, envoltades de les persones que més estimeu, tranquil·les i segures, NADÓ4D, un equip d’ecografistes especialitzats, es posen a la vostra disposició per a què visqueu aquest moment tan especial, amb equips d’ecografia 4D portàtils i d’última generació, al vostre domicili!

T’ofereixen una sessió ecogràfica 4D LÚDICA, NO DIAGNÒSTICA, de 30 minuts de durada aproximada on podreu gaudir de la meravellosa experiència de veure la carona del vostre nadó, a casa vostra, envoltades de familiars i/o amics. També és una experiència i el regal ideal per a la festa babyshower! Després de la sessió us faran entrega dels entrega de fotografies i vídeo dels millors moments de la sessió.

Ofereixen servei a les províncies de Barcelona.

Preus(els mateixos preus per a embarassos gemel·lars):

Sessió ecogràfica 4D de 30 minuts amb fotografies i vídeo en format DVD:
99 euros de dilluns a divendres
119 euros dissabtes

Sessió ecogràfica 4D de 30 minuts amb fotografies i vídeo en format pendrive:

105 euros de dilluns a divendres
125 euros dissabtes

I ara, amb SOCPETIT, gaudireu d’un 10% de DESCOMPTE*! No oblideu comentar al formulari adjunt que aneu de part de la nostra web per poder gaudir d’aquesta promoció única.

*El descompte només s’aplicarà a municipis de Barcelona província.

Consultes a tenir en compte:

Quan és el millor moment per a realitzar la ecografia?
A NADÓ 4D realitzen l’ecografia 4D a partir de la setmana 20, però el moment ideal rondaria entre les 24 i 30 setmana, quan es donen les condicions més favorables pel que fa a líquid amniòtic i mida del nadó

Necessites alguna preparació especial?
No posar-te crema des de dos dies abans…
Si no tens contraindicació mèdica, et recomanen que mengis alguna cosa dolça abans de la sessió per tal de produir més activitat en el nadó i…relaxar-se per gaudir del moment!

Què succeeix si el nadó no es deixa veure?
Si durant els 30 minuts de la sessió no es pot veure la carona del nadó perquè la seva posició no ho permet, podràs concertar nova cita amb un cost de 25€ en concepte de desplaçament.

Per a més informació entreu a Nadó4D  www.nado4d.com

 


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat