Dia sense sabates, de TOMS

TOMS és una empresa de calçat que va néixer a EUA el 2006 amb un objectiu concret, calçar als nens que no tenen sabates. El seu fundador, el viatger americà Blake Mycoskie, va entaular amistat amb uns nens d’un petit poble d’Argentina i va descobrir que no tenien sabates per protegir els seus peus de malalties perilloses . Amb la finalitat d’ajudar-los va crear TOMS Shoes, una companyia que lliuraria, per cada parell de sabates venut, un parell nou a un nen necessitat. Un per un. One for one. Amb aquest sistema, la marca ha lliurat més de 2.000.000 de parells de sabates.

Per què sabates?
Molts nens en llocs en desenvolupament creixen amb els peus descalços. Ja sigui jugant, fent tasques o simplement caminant, aquests nens corren un risc constant. Caminar és, sovint, el principal mitjà de transport en països en desenvolupament. Els nens poden caminar quilòmetres per aconseguir aigua, menjar, refugi o ajuda mèdica. Anar calçats els permet caminar distàncies que els serien impossibles anant descalços, augmentant les seves possibilitats de cobrir les seves necessitats bàsiques.

Anar calçats els evita talls i petites ferides que es poden fer durant els trajectes per camins insegurs i sòls contaminats. Aquestes ferides no només són doloroses, sinó que són molt més perilloses si s’infecten.

Hi ha una solució senzilla…sabates.

5 maneres d’ajudar a extendre el moviment ‘One for One’:

– Porta Toms i explica-li a la gent la història del One for One.
– Camina sense sabates durant el ‘Dia sense Sabates’.
– Organitza un visionat del documental Toms.
– Munta una festa per customitzar les teves Toms. Convida a la gent que utilitzi la seva creativitat i customitzin les seves pròpies Toms.
– Connecta’t amb altres fans de la marca.

Trobareu sabates clàssiques, amb cordons, stichouts, botes, wedges, etc.

Més informació i compra a TOMS  www.toms.com


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat