Preparació al part

Preparar el cos i la ment per al moment de part és vital per assegurar-se que tot anirà bé. A Lenoarmi volen ajudar a les embarassades a aconseguir un part més relaxat i fluid, mitjançant la col·laboració de diversos professionals com fisioterapeutes, comadrones, psicòlegs, a través del mètode Lenoarmi.

La Doctora María Rosa Puigvert va desenvolupar el 1985 el que es coneix com a mètode Lenoarmi basat en el principi que la corporalitat pertany a la pròpia essència de l’ésser humà. Des dels seus començaments, aquest mètode ha afavorit a milers de persones portant-los salut i benestar a les seves vides.

A la dona embarassada se li recomana que practiqui el Lenoarmi a partir del quart mes de gestació amb la finalitat d’oxigenar millor el seu cos, prevenir i contrarestar dolors musculars i problemes ossis, estimular el posicionament del bebè perquè el seu caparró es vagi situant cap a fora.

És sabut que la dona durant l’embaràs tendeix a retenir líquid a inflar-se, la circulació és més lenta i el seu sistema nerviós pateix algunes alteracions. Amb Lenoarmi la mare estarà mes relaxada i li transmetrà aquestes sensacions de descans i plaer al seu bebè.

Al programa de preparació al part es realitzen exercicis absolutament adaptats a cadascuna de les embarassades.
S’ajuda a les futures mares alleujant dolors d’esquena, afavorint els parts vaginals i ajudant en la col·locació del bebè per preparar-ho al part.

Cada part i cada embaràs és un món, i a Lenoarmi rebreu assessorament individualitzat per a cadascuna de les mares.

Més informació a Lenoarmi www.lenoarmi.com


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat