Pasarel·la Petit Style

Aquest passat dijous 4 d’octubre es va celebrar a Barcelona la primera edició de la passarel·la Petit Style Walking, organitzada pels creadors de la revista de moda infantil Petit Style.

L’esdeveniment va néixer amb el compromís de ser un suport a marques i dissenyadors de moda infantil que vulguessin mostrar les seves creacions de temporada.
Va ser una tarda divertida on moltes famílies van gaudir de promocions, degustacions, tallers, regals i per descomptat la millor moda infantil de la temporada tardor/hivern 2012-13!

Pedralbes Center, a l’Avinguda Diagonal de Barcelona, va ser l’escenari triat per dur a terme el denvolupament d’aquest projecte.
Per la passarel·la, situada a la Plaça Central exterior d’aquest centre comercial, van passar moltes marques de moda infantil, puericultura i accessoris relacionats amb el món infantil: CONDOR, PAPA PIQUE MAMA ET COUD, CHICCO, MONNALISA, ELENA RUBIO, HATLEY, BE MELINA, NICE THINGS MINI, EUREKA KIDS, 248, VALERIA COUTURE, PILAR MONASTERIO.

També hi va haver una zona annexa a la passarel·la, amb petits estands de productes i serveis, i una zona infantil perquè els més petits puguessin entretenir-se.


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat