Macedònia

Us presentem el nou clip de Macedònia “Desperta’t”, enregistrat al Palau de la Música Catalana, amb la col·laboració de Manu Guix. Es tracta del segon single del seu nou disc “Desperta”, el primer de la nova generació de fruites.

Prop de 5.000 discs venuts del seu darrer disc, van fer que el Palau de la Música s’omplís de gom a gom per la presentació oficial de ‘Desperta’.
Va ser un moment molt especial i per deixar-ne testimoni, el grup, format per la Maria, la Sara, la Irene, la Carlota i la Paula, n’ha volgut enregistrar el seu nou clip, amb la col·laboració de Manu Guix.

Si encara no teniu el disc, durant el mes de març el trobareu amb descomptes especials.

Macedònia va néixer per fer cançons per a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys. Tot i això, amb el temps el grup va voler anar més enllà. No només vol distreure sinó que també vol educar. Durant els 10 anys que té de vida, aquesta ha estat la seva intenció. Per això, les cançons de Macedònia s’atreveixen a parlar de tot el que envolta els nens, tant de les alegries com de les tristeses. Les lletres sovint posen temàtiques sobre la taula perquè el nen pregunti a casa o a l’escola sobre les curiositats que li hagi pogut despertar algun dels temes del grup.

Més informació a Grup Macedònia  www.grupmacedonia.net


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat