Passió pels robots

La inspiració arriba en els llocs més insòlits. I això es demostra amb els robots dansaires i animats amb logos en 3D creats per Double G Studios per al gegant de la comunicació Channel 4, del Regne Unit.

Dirigit al públic entre 16 i 34 anys, T4 de Channel 4 cobreix una franja televisiva que té com a objectiu oferir programes de televisió ‘sorollosos, frescs i amb gran impacte’. Amb l’estil de Channel 4 es buscaven 20 identitats que connectessin amb el públic juvenil del T4, i Double G Studios sabia que es necessitava alguna cosa enèrgica.

I d’on va venir la idea? Tom Robinson, Dissenyador Creatiu de Double G Studios, havia assistit recentment a un comiat de solter al Bestival, un popular festival de música de quatre dies celebrat a la illa anglesa de Wight.
Per celebrar l’ocasió, Tom i els seus companys assistents a la festa s’havien disfressat de robots. I les disfresses van atreure molt l’atenció! Molts estranys s’apropaven a preguntar si podien fer-se una foto amb els droides ballarins. Així que quan va arribar l’hora de pensar en la campanya de Channel 4, Tom va pensar: “Per què no recrear els robots per a la T4?”

I la idea va ser tan bona que aquest treball va ser reconegut en els prestigiosos PromaxBDA Europe Awards del 2011, on les identitats de T4 van guanyar el premi per ‘Best Programme Branding’.


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat