L’equip petit

El que havia de ser un video per a què els pares i mares veiessin com juguen els seus fills a l’equip Margatània F.C, s’ha convertit en tot un recital d’optimisme per saber afrontar el millor possible cada situació, per més difícil que sembli.

Els prebenjamins d’aquest video han rebut 271 gols en contra i només n’han marcat un al darrer partit de lliga. Però aquest equip, format per 13 nois i noies, dóna una lliçó del veritable sentit de practicar un esport, la motivació i el companyerisme que cal quan se surt al camp.

Perquè arribar a ser un gran futbolista o convertir-se en pitxitxi és el somni de molts jugadors de categories inferiors, però la obsessió és tal que fins i tot moltes vegades els propis jugadors obliden que formen part d´un equip.
En canvi, per a molts infants, el futbol és un moment per gaudir i compartir amb els companys, com és el cas del Margatània F.C. Perquè, tot i no poder guanyar un sol partit, els nens es posen les botes i surten al camp per fer front cada cita amb les mateixes ganes i il·lusió que el primer dia.

Això sí, el seu objectiu ara ha canviat: no només aspiren a marcar un gol sinó que ara es proposen guanyar un partit.


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat