A l’Abordatge!!

Voleu un joc estimulant per a ajudar a créixer la imaginació dels vostres nens? Però, atenció, no és un joc qualsevol. Es tracta d’un nou producte que farà les delícies de tota la família…a la cuina!

Amb una gran experiència a la fabricació de productes personalitzats, Camaloon va un pas enllà i presenta ‘A l’Abordatge’, un joc que podreu enganxar a la nevera per a mantenir els fills entretinguts mentre sou a la cuina. Així els adults podeu anar preparant el dinar, fregar els plats, ordenar la vaixella, o bé participar del joc amb ells!

Com a la resta de contes de mar, la Marina s’enfronta una vegada més a un nou atac pirata. Qui conquistarà els mars? Tant els menuts com els pares podreu decidir quina historia contar, ja siguin els marines o els pirates els qui aconsegueixin sortir victoriosos en aquesta emocionant batalla.

Els vostres fills podran viure una nova aventura cada dia gràcies als 16 imants amb personatges diferents (pirates ferotges, aplicats mariners i altres criatures) i al tauler de vinil mida DinA4 amb el dibuix de dos vaixells i una illa de fons que composen aquest producte. Podran organitzar lluites o pacífics parlaments, crear les seves personalitats i històries.

Totes les peces són fàcilment removibles gràcies als nous imants sobre els que han sigut realitzats, donant infinites possibilitats de col·locació i moviment. La nevera es transformarà en un oceà de diversió amb aquest increïble joc de taula vertical!


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat