Exercicis pre i postpart per a fer amb el bebè a MAMIfit

L’embaràs és una època de continus canvis per a la dona: la pell, la figura, fins els cabells canvien… Però esperar un fill és una cosa màgica que s’ha de viure el millor possible: s’ha de portar una dieta específica, dormir les hores necessàries, s’ha de fer una mica d’exercici i el cos necessita uns tractaments més acurats.

EXERCICI PREPART:

Cuidar-se durant l’embaràs no exigeix massa temps ni tampoc cal tenir una gran despesa econòmica. El més important és que mantingueu alguns hàbits com, per exemple, el de fer una mica d’exercici.
Caminar cada dia pot alleujar algunes molèsties típiques de l’embaràs, però i si us oferissin la possibilitat de fer exercici d’una manera divertida, amb altres mares i amb el vostre bebè dins la panxa?

Aquestes classes estan dissenyades per estar en forma durant l’embaràs. L’objectiu és mantenir-vos sanes i fortes durant aquests 9 mesos tan importants de la vostra vida. Incrementant el vostre balanç muscular i cardiovascular anireu al part amb un avantatge que us ajudarà a superar el moment de donar a llum al vostre bebè.

Beneficis que la mare s’obté fent exercici durant l’embaràs:

Menys susceptibles a:
– Depressió prepart.
– Restrenyiment.
– Inflamació de les extremitats.
– Cansament.
– Rampes.
– Varius.
– Pes extra no desitjat.
– La correcció de la postura ajudarà a reduir el mal d’esquena.
– Millor circulació sanguínia i reducció de la pressió de la zona pèlvica i rectal.

Els beneficis per al nadó:
– Augment de l’oxigen i nutrients.
– Pujada de l’activitat, pols i respiració, cosa que significa que en general estan més alerta i actius.

Les dones embarassades que fan exercici senten un benestar general, els puja l’autoestima i la seguretat en si mateixes.

EXERCICI POSTPART:

Un cop la mare té el seu bebè, no es vol separar ni un moment d’ell. Tot i les tasques que ha de fer la mare en el dia a dia, sempre intenta tenir el nadó el més a prop possible d’ella.
De fet, per què cal sacrificar temps sense el nadó si també pot fer exercici al seu costat?

Les classes de gimnàstica combinen exercicis que us ajudaran a la recuperació del cos que tenieu abans de l’embaràs. Tant si acabeu de donar a llum com si fa mesos que ja ho heu fet, en aquestes sessions de gimnàstica treballareu músculs que ni tan sols sabieu que existien, en tonificareu d’altres que necessitem, com són els braços, la panxa i les natges, i tindreu la oportunitat de compartir aquest moment de posar-vos en forma amb el vostre nadó, ja que el podreu portar i en alguns dels exercicis hi podrà participar.

Beneficis que la mare obtindrà fent exercici mentre porta el seu bebè a les sessions:

– Ajuden en la prevenció de la depressió postpart.
– Els pensaments i els moments de culpabilitat de deixar al vostre bebè mentre us poseu en forma no existiran.
– Recuperació del cos que tenieu abans o aconseguir-ne un de millor.
– Tonificació dels músculs.
– Correcció de la postura i reducció del dolor d’esquena.
– Millora en la circulació sanguínia i prevenció de rampes.
– Combatre el cansament i recarrega d’energia per a un nou dia.
– Aprendre experiències d’altres mares i tenir l’oportunitat de fer noves amistats.
– Formar un vincle amb el vostre bebè durant les classes.

MAMIfit és una empresa de fitness dedicada al benestar de les dones. Allà tindreu la oportunitat de participar a les classes impartides per entrenadores personals dirigides a mares i futures mares que vulgueu fer exercici, posar-vos o mantenir-vos en forma abans i/o després de l’embaràs, sense deixar els vostres petits/es ni un moment!

Compartint una entrenadora personal amb altres dones, a més, us sortirà més econòmic que no pagant una entrenadora per a una sola persona.
No només podreu compartir i escoltar experiències d’altres mares o futures mares sinó que, fent exercici amb el vostre bebè, sortireu de casa i donareu al vostre infant la oportunitat de conèixer a nous/ves amiguets/tes.

L’objectiu d’aquestes classes no és només estar en forma durant l’embaràs i després de l’embaràs sinó que, fent exercici, respirant aire fresc i conèixer diferents opinions d’altres mares o futures mares us ajudarà, no només a començar i acabar el dia amb energia sinó que també us ajudarà a combatre la típica depressió postpart o simplement evitar-la.

A MAMIfit us brinden l’oportunitat de passar una bona estona fent exercici amb el vostre nadó en centres esportius o cívics amb suficient espai perquè els nens tinguin el seu racó de joc i tant els carrets com les mares i futures mares es sentin amples i còmodes.

També disposen de serveis d’entrenaments a domicili per a aquelles mares que tenen un horari complicat, que volen fer exercici més d’una hora a la setmana o que, per certes circumstàncies, prefereixen fer-les en el seu domicili de forma individual i més còmodament sense haver de sortir de casa seva.
Totes les entrenadores personals de MAMIfit han estat entrenades per a aquest tipus d’exercici físic dirigit a la dona, i totes són dones.

Més informació i classes a MAMIfit  www.mamifit.es


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat