En Zelda jugant amb el tablet

Ja no només les persones podrem gaudir de les completes i variades aplicacions de l’iPad. Friskies, la coneguda marca de menjar d’animals, ha pensat que els gats també es mereixen, tant com els seus amos, divertir-se jugant i ha presentat tres jocs per a felins: Cat Fishing, Tasty Treasures Hunt! i Party Mix-Up.
En tots ells, els gats tenen la sensació de que estan veient menjar i llancen la seva arpa per comprovar que el que veuen és real.

Les tres aplicacions han comptat amb la col·laboració de veterinaris i personal qualificat en la interacció amb animals. Sembla que els gats s’ho passen d’allò més bé!

Les aplicacions són webapps, pàgines per accedir amb el navegador Safari de l’iPad però posades a pantalla completa permeten fer que sigui com una completa aplicació. Són gratuïtes i compatibles amb altres dispositius que no siguin l’iPad, encara que únicament funcionen amb ‘tablets’.

Si a casa teniu mascotes i, a més, disposeu d’una tauleta, feu un cop d’ull! Aviam si el vostre animal pot guanyar més punts que el gat que surt en aquest vídeo…


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat