El vídeo del Festival de la Infància de Barcelona

Del 27 de desembre de 2011 al 4 de gener de 2012 va tenir lloc la 48a edició del Festival de la Infància! Montjuïc es va convertir en el més gran espai d’oci de Barcelona per celebrar el Nadal en família, i Socpetit hi va ser-hi present amb un estand carregat de sorpreses!

Els més petits van poder fer una postal de nadal feta de peces de Fischer Tip per endur-se-la a casa, també van poder provar els jocs de Socpetit en els nous tablets de Sony i els pares van poder participar en el nostre sorteig on regalàvem lots de llibres infantils.

Tampoc van faltar-hi els videomissatges! Els nens i nenes més atrevits ens van cantar cançons, ens van recitar poemes, van demanar els seus desitgos pel 2012 i fins i tot van ballar!

L’esdeveniment, en general, va oferir als més petits i als seus familiars un món de diversió ple d’activitats educatives, esportives i lúdiques que pretenien no només entretenir sinó també fomentar valors com la solidaritat, el civisme, la creativitat o el respecte al medi ambient.

 

 

Vídeos relacionats:


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat