‘Capas’, un espectacle de circ molt familiar i festiu

El diumenge 3 de març a les 18h de la tarda, la companyia de circ ‘Eia’ té el plaer de presentar-vos el seu espectacle ‘Capas’. Serà a la Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers.

Es tracta d’un espectacle on es representen petites disputes i jocs en un entorn familiar i festiu, des d’on s’exploren les capes de la personalitat dels éssers humans. L’escena acrobàtica s’omple d’elements tan dispars com una pilota de futbol, una corda, uns llençols blancs o les entranyes d’un armari: mil pretextos per donar pas als equilibris acrobàtics, els salts mortals i les piràmides humanes al compàs de la música en directe.

Formats a Europa en la decisió d’emprendre camins singulars, els components de la companyia Eia, Francesca Lissia, Armando Rabanera, Celso Pereira, Fabrizio Giannini i Cristiano Della Monica assumeixen riscos junts en aquest nou espectacle que escruta en profunditat el camí de la recerca i la innovació circense.

El proper diumenge, no falteu a ‘Capas’ perquè, a més, quan acabi aquest espectacle únic, els actors faran una xerrada i tindreu l’oportunitat de conèixer tota la companyia d’artistes que actuen damunt l’escenari.

CAPAS, de la companyia de circ ‘Eia’
Espectacle + Xerrada amb els actors de la companyia
Dia: diumenge 3 de març.
Hora: 18 h.
Edat recomanada: a partir de 6 anys.
Duració: 1 hora.
Gènere: circ.
Lloc: Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers.
Preu: 16 €.
Pack familiar: 35 € (dos adults i els menors de 16 anys que els acompanyin)
El pack familiar només es ven a les taquilles del teatre.

Més informació i venda d’entrades: www.teatreauditoridegranollers.cat