Fira Bebés y Mamás 2011

El saló Bebés & Mamás va ser a Barcelona els dies 9 i 10 d’abril de 2011.
La Fira de Cornellà, l’encarregada d’acollir la dotzena edició d’aquest esdeveniment, va mostrar les novetats més importants en tots els àmbits relacionats amb la maternitat i la infància.

Més de 75 firmes expositores reconegudes es van donar cita al saló per presentar els seus productes i resoldre les necessitats dels futurs i recents pares. A més, els visitants es van poder beneficiar d’importants descomptes i ofertes exclusives, i aconseguir molts regals!

El racó de lactància, un taller de massatge infantil, o un taller de manualitats que va entretenir als més petits van ser algunes de les moltes activitats de la fira.

Els pares es van assessorar amb els millors professionals, sobretot amb la presència del ja conegut Dr.Estivill. El famós pediatre i director de la Clínica del Son Estivill va oferir consells als pares sobre el son dels nadons i l’alimentació infantil.

SocPetit hi va ser-hi present en un stand (número 15). Allà els visitants van participar en un magnífic sorteig i i els més petits van gaudir dels tallers que teníem preparats.


Deixa el teu comentari al Fòrum de Socpetit.cat