Ballerina

·

Felicia és una nena que, després de perdre als seus pares, viu en un orfenat. La seva passió és la dansa i somia amb convertir-se en una ballarina professional.

Orm al Regne de la Neu

·

L’Orm és un trol trapella que vol convertir-se en heroi. Per aconseguir-ho inicia un perillós viatge per salvar la princesa del regne, abans que tothom quedi congelat.

‘Cars 3’, molt aviat

·

El director aquesta vegada no serà Lasseter, sinó Brian Free, fins ara un més en els equips d’animació i storyboard de Monstres University, Cars 2, Wall-I o Ratatouille. Aquest canvi d’equip creatiu ve també acompanyat en aparença per certa evolució

Ribbit, una petita granota amb un gran dilema

·

Ribbit és una granota una mica estranya: no li agrada ni saltar, ni nedar. Un dia la hipnotitzen accidentalment i comença a creure que és un príncep humà atrapat en un cos de granota. Vol trobar una princesa que, quan

Vaiana

·

La Vaiana és la filla del líder d’una tribu amenaçada del Pacífic. Per seguir la recerca dels avantpassats s’aventura sola al mar amb un porquet i un gall. Aviat coneix un personatge peculiar que ho sap tot perquè ho té

Nou tràiler de la Bella i la Bèstia

·

Ganes d’un nou avançament de la Bella i la Bèstia? El nou lliurament d’acció real de Disney arribarà a les sales de cinema el 17 de març de 2017 i sembla que s’ha estrenat un segon tràiler de la pel·lícula.

Bèsties Fantàstiques

·

Newt Scamander protagonitza una aventura frenètica amb les criatures fantàstiques del món de Harry Potter, enmig de Nova York.

Cigonyes

·

Els temps canvien i les cigonyes no només transporten criatures. Per això, quan n’arriba una que han de portar als seus destinataris tothom s’esvera.

El dia de la gran invasió

·

Sobtadament apareix una nau sobre París i comença a engolir-ho tot al seu pas. Què està passant? Ha arribat la fi del món? S’acabarà destruint tot?

El Petit Príncep

·

L’amistat entre una nena i un aviador fan reviure l’univers del Petit Príncep.